keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Mur.

Varoitus, seuraava teksti sisältää sellaista materiaalia, jota ei pidä lukea ollenkaan, jos ei mittään tajua.
Että niinku huumorituumoria tarvii tämä.

En tiedä, tiedättekö te, mutta minä tiedän, että maailmassa eniten minä vihaan yllätyksiä (no, ehkä toiseksi eniten). Joten en halua yllätellä, onkohan siellä navetalla jo jotkut pienet muorin alla!
Maailmassa eniten (3.?) minä rakastan lahjoja, joten nyt siellä navetalla voisi jo olla niitä pieniä, villaisia ja virkeitä lahjoja kasapäin!

Nyt tekin tiedätte, että alkaa olla elliksen hermo vähän hellässä, koska läpi yön nukkumista on turha kuvitella, koska navetalla saattaa olla jo joku poikinut, ja olen sellaisessa tilassa, että toistan kaiken sanomani kahteen kertaan.

En tiedä, tiedättekö te, mutta minä tiedän, että maailmassa eniten minä vihaan yllätyksiä (no, ehkä toiseksi eniten). Joten en halua yllätellä, onkohan siellä navetalla jo jotkut pienet muorin alla!

Maailmassa eniten (3.?) minä rakastan lahjoja, joten nyt siellä navetalla voisi jo olla niitä pieniä, villaisia ja virkeitä lahjoja kasapäin!

Nyt tekin tiedätte, että alkaa olla elliksen hermo vähän hellässä, koska läpi yön nukkumista on turha kuvitella, koska navetalla saattaa olla jo joku poikinut, ja olen sellaisessa tilassa, että toistan kaiken sanomani kahteen kertaan.

JEp. Toi nukkuminen on aihe, jolle voisi omistaa oman postauksen. Tai ehkäpä se lähemmin kertoisi unettomuudesta. Siitäpä sitä alkaa olla kokemusta, jopa enemmän kuin siitä unesta vai mikä senytoli.

Ihan iloissani minä täällä. Täällä on kattokaas kivvaa. Lepposta savolaista maalaiselämätä.:-D

Että kaikkea vaaleanpunaista vaan ja sillee! Laalaa!

2 kommenttia:

  1. Eikö niitä poikimisiä voisi ajoittaa päiväsaikaan? Sori, ei varmasti maalla naurata.;-)Kiitos kissapostauksesta, se herätti paljon ihastusta. Muutenkin ihania juttuja. Voi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Juupa juu. Ootsä kyllä ihan omiasi valvomaan ja odottamaan ja auttamaan ja joustamaan ja hoitamaan ja tekemään muun pienen homman siinä sivussa. Ihanaa maalaiselämää. Kun minä tulen vanhaksi, muutan luoksenne ja nautin maalaiselämästä. Sitten lupaan yhden yön valvoa kariysoimista ja sinä saat nukkua ihan rauhassa. heh heh.
    äiti

    VastaaPoista