tiistai 15. maaliskuuta 2011

Bikkuinen Beerit.

Voe tokkiisa.
Syntyipä tuossa yksi vuonue, jossa on neljä karitsaa. Kolme pässykkää ja yksi uuhipuoli. Kaikki on mennyt hyvin, mutta vuonueen 3. päivän painoerot ovat mahtavat: suurin 6kg, toiseksi suurin 5kg, kolmas 3,5kg ja neljäs, Beerit, 2 kiloa. Beerit ei mitenkään pärjää kilpailussa veljilleen ja meinaa jäädä ilman maitoa- läheisyyttä emä kyllä antaa ja lämpöäkin.
Beerit saa siis erikoispalvelua ja tuttipulloa, käytävän toiselta puolelta käyn Lyydiaa lypsämässä ja lämmin maito pullossa Beeritille.
Suloinen se on kuin mikä, jospa siitä vielä elolle selviäisi. Muiden muita karitsoita uuhet töykkivät pois luotaan, mutta Beerit saa olla rauhassa. Säälittävä ja hellyttävä muidenkin kuin minun mielestäni.<3
Yritän saada vielä kuvan teille tänä iltana.

Tässäpä vielä linikki iloiseen mussiikkiin, kiitos, hej.

2 kommenttia:

  1. Voi maailma, nyt kyllä sydän lutsahti lattialle. Hellyttävä pikkuBeerit. Toivottavasti se saa veljet pian kasvuvauhdissa kiinni tai edes melkein ja saa reippaan lammaselämän. ♥

    VastaaPoista
  2. Onnea uusista villasista :D Kovin suloinen sydämenmurskaaja, niinkuin varmaan muutkin sisaruksensa. Voimia Beritille ja jaksamisia hoitajille.

    VastaaPoista