lauantai 11. kesäkuuta 2011

Uuhjeah.Valivalivali.
Mistä huomaa, että olen ollut liikaa kotosalla?
Sen tietää siitä, että alan päivitellä ihan idioottimaisia pikapostauksia, mutta menköön tämäkin helteen piikkiin.
Seuraava on säälinkeräystä, mutta omapa on blogini.;-) Mulla on nyt kumpikin käsi kipeä. Aamulla herättyäni oli oikean käden kyynärpää ihan turkasen jäykkä ja kuuma ja jomottava. Onneksi on toinen käsi, ja siinä neljä tervettä sormea. Tässä odottelen hankaluuksia/hermojen kiristelyä, koska maha alkaa olla aika kiukkuinen kipulääkkeistä, eikä nuo kipugeelit auta mitn. Eikä tuo hermovaurioryökäles ainakaan asiaa auta, alkaa kohta oikeasti olla hermovaurio korvienkin välissä. Varsinkin, kun ei pysty pahinta kärkeä kivusta tappamaan noilla tropeilla.
Sinänsä hauskaa, koska olis tässä jokunen projekti kesken.
Tänään vielä uhallani otin lääkkeitä ja sain sitten jotakin tehtyä (syötyä en/kiitos vatsa), koska alan kiipeillä seinille pelkällä laskenpa tästä letkusta vettä-sektorilla.
Istutin siis mansikat,tomaatit, yrtit ja  kylvin lisää kaikenlaista. Kasvimaa alkaa olla kunnossa.


Sitäkin hauskempi juttu tähän loppuun, ikään kuin palkinnoksi, jos jaksoit lukea valivalivalitusta, Oiva pohdiskeli tänään jotakin itsekseen (sen huomaa siitä, että tulee puoliksi hiljaista), ja kysyi sitten: "Äiti, silloin kun te menitte iskän kanssa naimisiin, niin olitteko te siellä kauan? Ihan yötäkin?"
Ihan kummallisia ajatusratoja noilla mietteet laukkaa, arjen iloilla.

4 kommenttia:

 1. Ikävää, että kätesi ovat noin pahoin kipeänä! Tiedän tunteen, hulluksi meinaa tulla, kun mitään ei voisi tehdä... Tsemppiä!

  Suloisuus tuo kilppari!

  VastaaPoista
 2. Paranemisia käsillesi! Muuten, ihana toi kilppari, onko se teidän? :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paranemistoivotuksista. Jospa tämä tästä, siis valitus, loppuisi ennen pitkää.:-D
  Kilppari on omamme, Roosa (joka siis on oikeasti Ruuperttus, kun sillä on pippeli.:-) Ja kyllä, hän on oikeinkin komea kilipikonnanen.
  Niin ja mä kyllä oikeasti ihan useasti yritän vastailla ja kommentoidakin teidän blogeihinne, mutta blogger ei anna. Pahoittelen, että jäätte ilman nasevia kommenttejani.:-P
  Ellis.

  VastaaPoista