tiistai 5. tammikuuta 2010

JSP.

Se on kevät taas. Sen tietää siitä, että minulla alkaa joka keväinen hevoskuume. (Nopeasti laskien 25. kuumeinen kevät.) Tämä kevät on siitä erikoinen, että minulla on loistavat perustelut, miksi tarvitsen hevosen. Toki aina on ollut, mutta nyt on niiin loistavat, että melkein itsekin uskon niihin.
Todennäköisesti nyt kuitenkin käy niin, ettei heppasia tule vielä. (Heppasia siis, että toki hepukka tarvitsee toisen seurakseen, laumaeläin kun on.;)
Eli näillä mennään, Pomppanen, jolla todellakin on noin paljon valkoista kasvoissa. Pomppaduur täyttää maaliskuussa 8 vuotta. Uskomatonta. Luulen, että muutto vanhensi sitä, niin kuin stressaavat asiat tekevät. Tämä talvi on mennyt tähän asti hyvin, selkä ei ole ollut kovin kipeä pitkiä aikoja. Toivotaan, että kipeys pysyy poissa.


Sit toi meidän Sentti. Se on ihmisen mieli. Tai paremminkin alitajunta. Mutta aina se tekee minut iloiseksi. Toi ilme johtuu siitä, että isäntä on tossa kamalan lähellä ja silloin on tärkeä esittää "hyvin viatonta ja pientä".

Umppa-Lumpasta tämä kuva, löytyi äidin puhelimesta autopeli. Oli hauskaa. Auto ohjautuu siis puhelinta kääntämällä, ikään kuin se olisi ratti.


Tänä aamuna Oiva katseli ikkunasta lumisadetta ja huudahti, "Hei, mä näin hiiren!", ja koska vanhatkin koirat oppivat uusia temppuja, rynnättiin isännän kanssa kumpikin ikkunaan, ja kas, nähtiin kärppä! Kivaa, koska se syö myyriä ja hiiriä (jotka syövät mansikoita jne.)
Nyt syömään. Isännällä vielä kaksi lomapäivää.;)

1 kommentti:

  1. Nythän teille vasta hevosia mahtuisikin. Oiva ihanasti keskittyneenä pelaamaan!

    VastaaPoista