lauantai 28. maaliskuuta 2009

Ylpeys.Ehkä hienoimmat kumpparit ikinä. Esittelen ne tässä, koska teistä niin harva hengailee mun kanssa vuohitallissa ja ne on niihin hommiin tarkoitettu. Isoisän ostaman synttärilahjan toi eilen Matkahuolto. Ne on käsintehty Suomessa (!) ja merkki on Ghosthound. Rakastan niitä.


Koirat olivat eilen karanneet. Naapuri soitti. Vastasin puhelimeen "Moi. Onks mein koirat jossain?" , joten täytenä yllätyksenä ei tullut. Kymmentä minuuttia aiemmin ajattelin "onkohan koirat vielä omassa pihassa..on kai ne, kun en jaksa mennä kattomaan, eihän ne ole pitkään aikaan karanneet.." Mistä lie asioita aina aavistelee. Isäntä oli käynyt päivällä pihatossa ja unohtanut portin auki. Karjuin ensin ovelta, "Romppanen, Senttu kotia äkkiä!", puin pojat ja lähdettiin hakemaan. Tulossa jo olivat, onnellisina tietenkin. Toivottua jännitystä elämään.


Roosa-konna voi hyvin, syö ruokansa reippaasti ja on virkeä. Roope on vielä nuutunut, nukkuu paljon, eikä ruoka oikein maistu. Ollaan kylvetetty Roopea päivittäin, sen pitäisi virkistää. UV- valonkin ostin. Pitkään en uskalla enää seurata, olin tosin jo maanantaina matelijoihin erikoistuneeseen eläinlääkäriin yhteydessä.


Eipä tänne Hurjalaan muuta. Kaunista ilmaa, meinaa väkisin virkistyä.

5 kommenttia:

 1. No onpas tyylikkäät saappaat!
  hyvä myös että koit sait terveinä ja iloisina kotio :).
  Toivottavasti myös Roope on kunnossa.

  VastaaPoista
 2. Voi Roopea, toivottavasti elo alkaa pian maittaa hällekin!
  Aikas makeet saappaat tosiaan, mun on tyytyminen 13 vuotta vanhoihin kontioihin, joihin suikkaan talvella neopreenitossut.
  Kiva kun koirat keksi vähän vaihtelua, onneksi menevät kuitenkin naapuriin eivätkä kylille. Terveisiä kaikille!

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun tykkäät. Iskalle se oli varmaa, että tosi hyvät saappaat, ja varmasti mieluiset.
  terkuin äiti, halit kaikille.

  VastaaPoista
 4. Heips!

  Löytäydyin blogiisi reittiä Suvi-Johanna-Sinä ja muistin että olit lapsellisten aamukahveilla joitain viikkoja sitten. Lukaisin uuden ja vanhan Ihahhurjalan läpi, sinulla on ihana oma tyyli kirjoittaa!

  VastaaPoista
 5. Ja tässä tunnustus blogillesi :)

  http://rouvahoon.blogspot.com/2009/04/tunnustus.html

  VastaaPoista